Skip to content

Onze Praktijk

De praktijk van Osteopathie Hapert

Onze praktijk is gelegen in het centrum van Hapert. Sinds eind 2009 zijn we gevestigd aan de Alexanderhof in Hapert waar een mooie, gecombineerde osteopathie- en fysiotherapiepraktijk ontstaan is met Fysio-Fit Hapert waar als aanvullende discipline ook Jong Coaching gevestigd is. Onderaan deze pagina lees je meer over samenwerkingen met andere praktijken.

Bij Osteopathie Hapert werken ervaren osteopaten. William Spooren is sinds 2008 werkzaam als osteopaat in Hapert en had daarvoor een fysiotherapiepraktijk.
Rinda van Wijk werkt sinds 2011 in de praktijk. Ook zij heeft een carrière als fysiotherapeut achter zich.
Ons team wordt aangevuld met 2 assistentes die je telefonisch te woord staan bij het maken van bijvoorbeeld een afspraak. Onze assistentes werken alleen in de ochtend dus vragen we je om in de ochtend te bellen. William en Rinda nemen tijdens een behandeling de telefoon niet aan, omdat dit storend voor de behandeling kan zijn. Lees meer over ons team.

Osteopathie is voor iedereen toegankelijk. Voor een behandeling door een osteopaat heb je geen verwijzing nodig van huisarts of specialist. Wil je meer weten over wanneer en met welke klacht je het beste een osteopaat kunt benaderen? We leggen je het graag uit aan de hand van voorbeelden van veel voorkomende klachten. Zowel voor baby’s, kinderen en volwassenen hebben we een geschikte behandeling. Lees er meer over op onze pagina indicaties.

"It takes both sides to build a bridge"

Samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Elkaar aanvullen om een goed resultaat voor de patiënt te bereiken. Het bundelen van kennis en vaardigheden geeft een sterk en bijna onbreekbaar geheel. Samen verlenen we jouw de beste zorg en verwijzen je door mocht dit nodig zijn. Met Fysio-Fit Hapert en Jong Coaching zitten we in hetzelfde gebouw. Ook met Fyzio-Lin, Jong & Co en Acupunctuur de Kempen hebben we ook veelvuldig contact.

Omdat wij veel kinderen en baby’s behandelen heeft onze praktijk goede contacten met lokale kinderfysiotherapeuten en verloskundigen. 

Gecertificeerde osteopathiepraktijk

Osteopathie Hapert is geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF).

Daarnaast zijn wij aangesloten bij beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).
We voldoen aan alle voorwaarden die zorgverzekeraars stellen aan een goed gekwalificeerde osteopaat.

Door bij een geregistreerde osteopaat onder behandeling te komen, is er een vergoeding mogelijk van de meeste aanvullende verzekeringen. Voor meer informatie over vergoedingen kijk je op de website van je zorgverzekering of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Osteopathie Hapert onderschrijft het klacht- en tuchtrecht in de osteopathie. Via deze link kun je de “Beroepscode Osteopathie” inzien. Bij klachten over je osteopaat kun je hier meer informatie vinden.